Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kerst- en Cadeaumarkt, Nieuw Vennep

24 november 2018 @ 10:00 - 25 november 2018 @ 17:00

De kerst staat al bijna voor de deur! En om alvast in de kerstsferen te komen, kunt u genieten van de grootse en sfeervolle indoor Kerst- en Cadeaumarkt in de VanzantenHal in Nieuw Vennep. Deze 2-daagse markt is volledig gehuld in de kerstsferen. U kunt hier terecht voor 25 smaken vers bereidde fudge van Mr. Fudge, maar ook voor de leukste cadeau- en kerstartikelen. Denk bijvoorbeeld aan; verlichte kersthuisjes, sieraden, speelgoed, cadeauverpakkingen, decoratie voor in huis, overheerlijke delicatessen en nog veel meer! Verder zijn er veel leuke workshops en bezigheden voor de december feestmaand. Ook kunt u ter plekke kerstpakketjes samen laten stellen. Een leuk cadeau voor onder de boom!

Terwijl u door de met lichtjes versierde markt loopt, hoort u verschillende artiesten kerstliederen zingen. Ook zij zullen u het ultieme kerstgevoel geven. Naast alle cadeau- en kerstartikelen en warme muziek nodigt ons sfeervolle terras u uit voor heerlijke winterse maaltijden en een lekker hapje en drankje.

VOOR DE KIDS
Uiteraard hebben wij ook aan de kinderen gedacht! Op de Kerst- en Cadeaumarkt zal er een kinderpretpark aanwezig zijn met enkele springkussens. Een dagje uit voor jong en oud! Laat de kerst maar komen!

Gegevens

Begin:
24 november 2018 @ 10:00
Einde:
25 november 2018 @ 17:00

Locatie

Vanzantenhal, Nieuw Vennep
0