Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

december 2018

Vers & Thuis Beverwijk

1 december 2018 @ 10:00 - 17:00
Vers & Thuismarkt, Zeestraat 22
Beverwijk, Noord-Holland 1941 AP Nederland
+ Google Maps

De Zeestraat in Beverwijk wordt tijdens de Vers & Thuis markten een gezellige marktstraat vol met originele en lekkere produkten voor daar of om mee te nemen voor thuis. Kom langs voor je maandelijkse portie verse fudge!

Meer weten »

Kunst- en Kerstfair Medemblik

7 december 2018 @ 10:30 - 8 december 2018 @ 17:00
Bonifatiuskerk, medemblik

Ca. 55 kramen met allerlei kerstartikelen zoals een heuse oude/nieuwe kerstballenkraam, een 2e hands kerstspullen kraam, antiek, handgemaakte tassen, sieraden, feestkleding, hebbedingen en delicatessen. Ook kunstenaars exposeren hun werk en bieden het ter verkoop aan. Dit alles in een briljante, sprankelende Dickens-achtige kerstsfeer in de rijkelijk versierde Bonifatiuskerk. Gedurende de gehele fair treedt ieder uur een andere artiest op in de kerk. In de foyer kunt genieten van een groot aanbod aan drankjes en hapjes , zoals koffie met appelgebak,…

Meer weten »

Midwinterfeest, De Rijp

15 december 2018 @ 11:00 - 16 december 2018 @ 18:00
De Rijp

Na het overweldigende succes van de vorige edities, nodigen wij u nu ook weer van harte uit dit geweldige evenement te bezoeken. Opnieuw zal een groot aantal verenigingen, groepen en individuele deelnemers muzikale en kunstzinnige optredens verzorgen. Zang, instrumentale muziek, dans, toneel, u ziet het allemaal tijdens het Midwinterfeest. Bezoek ook de kleurrijke en geurrijke Kerstmarkt!

Meer weten »

Winterfair d’oude stad, Alkmaar

15 december 2018 @ 11:00 - 18:00
waagplein, alkmaar

De ruim 80 winkeliers en de horecagelegenheden hebben de deuren geopend en velen zijn tevens met een kraam vertegenwoordigd. Daarnaast zijn er een tal van 'externe' standhouders met mooie, creatieve, lekkere en bijzondere winterse producten. Een mooi moment om inkopen te doen voor de feestdagen. Om de wintersfeer te vergroten, is er volop muziek en verrassend entertainment, een levende kerststal en mooie decoraties aanwezig. De kidsarea op het Waagplein o.l.v. JOL Bergerhof is ook weer aanwezig. Kinderen kunnen naar hartenlust…

Meer weten »

Pure markt Amstelpark

16 december 2018 @ 11:00 - 17:00
Amstelpark, Europaboulevard / Amstelpark 1
Amsterdam, Noord-Holland 1083 HZ Nederland
+ Google Maps

De Pure marktdeelnemers, met al hun originele en lekkere delicatessen, slaan hun kramen op in het mooi aangelegde Amstelpark. Kom eten en shoppen op deze prachtige lokatie!

Meer weten »

Pure markt Frankendael

23 december 2018 @ 11:00 - 17:00
Frankendael park, Kamerling Onnesstraat
Amsterdam, Noord-Holland Nederland
+ Google Maps

Dé markt in Amsterdam voor kwaliteitsprodukten! Kom shoppen bij 80 verschillende kramen met de lekkerste delicatessen, veelal uit eigen  produktie! En ben je moe van het struinen, dan strijk je neer in het gras of op de vele bankjes! van 11 tot 17 uur. Kamerlingh Onnesstraat/Middenweg, Amsterdam.

Meer weten »

maart 2019

Wijkertorenmarkt Beverwijk

17 maart @ 11:00 - 17:00
kerkplein, beverwijk

U bent van harte welkom om te struinen, te verbazen, te proeven, te ruiken, te kijken, maar vooral te genieten op deze overdekte markt met meer dan 40 kramen in de grote kerk in het centrum van Beverwijk. Voor zowel de in- als uitwendige mens zijn bijzondere producten, overheerlijke lekkernijen, oude ambachten en kunstenaars aanwezig om u een paar mooie uren te bezorgen.

Meer weten »

Pure markt Frankendael

31 maart @ 11:00 - 18:00

Dé markt in Amsterdam voor kwaliteitsprodukten! Kom shoppen bij 80 verschillende kramen met de lekkerste delicatessen, veelal uit eigen  produktie! En ben je moe van het struinen, dan strijk je neer in het gras of op de vele bankjes! van 11 tot 18 uur. Kamerlingh Onnesstraat/Middenweg, Amsterdam.

Meer weten »

april 2019

Springfair Julianadorp

7 april @ 10:00 - 17:00

Een bezoek aan de Springfair is een gezellig dagje uit voor het hele gezin! De bezoeker kan heerlijk shoppen, lekker eten, genieten van dierenshows, demonstraties en muziek. Aan kinderen groot en klein wordt natuurlijk ook weer gedacht! Er is weer volop actie en van alles te beleven, kortom een sfeervol buitenfeest voor iedereen! 's Heeren Loo in Noorderhaven.

Meer weten »

Pure markt Amstelpark

14 april @ 11:00 - 18:00
Amstelpark, Europaboulevard / Amstelpark 1
Amsterdam, Noord-Holland 1083 HZ Nederland
+ Google Maps

De Pure marktdeelnemers, met al hun originele en lekkere delicatessen, slaan hun kramen op in het mooi aangelegde Amstelpark. Kom eten en shoppen op deze prachtige lokatie!

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen
0