Hmmm….chocoladeletters!!

Het eten van chocoladeletters hoort helemaal bij deze tijd van het jaar. Zeg nou zelf: zo’n heerlijke chocoladeletter uitpakken, een flink stuk er af breken en die dan laten smelten in je mond….dat wil je toch?? Maar wist je dat vroeger de ambachtelijke Sinterklaasletters werden gemaakt van brooddeeg? Tja, vroeger was niet alles beter…

Ambachtelijke chocoladeletters met of zonder decoratie

Onze chocoladeletters zijn in ieder geval allemaal van chocolade gemaakt. Zo kun je een keuze maken uit melkchocolade, pure en witte chocolade, maar ook de verrassend smakende Ruby-chocolade behoort tot de mogelijkheden! Ga voor een Geen-Poespas-Gewone chocoladeletter als je geen noten, decoratie of andere afleidingen wilt, een gevulde melkchocoladeletter met Gianduja voor extra verwennerij of een Ambachtelijk opgemaakte letter met gespoten chocolade en lekkere decoraties.

Onze chocoladeletters zijn verkrijgbaar in alle letters van het alfabet!

Gemakkelijk bestellen en snel in huis!

Chocoladeletters bestellen bij Mr.Delicious kan direct online. Voor zowel particulieren als voor bedrijven hanteren wij een snelle levertijd en met onze ambachtelijke werkwijze krijgt u altijd topkwaliteit in huis!

Neem contact met ons op voor verpakkings- en bezorgmogelijkheden!

0