Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Zoek Evenementen

Evenementen Search

december 2018

Midwinterfeest, De Rijp

15 december @ 11:00 - 16 december @ 18:00
De Rijp

Na het overweldigende succes van de vorige edities, nodigen wij u nu ook weer van harte uit dit geweldige evenement te bezoeken. Opnieuw zal een groot aantal verenigingen, groepen en individuele deelnemers muzikale en kunstzinnige optredens verzorgen. Zang, instrumentale muziek, dans, toneel, u ziet het allemaal tijdens het Midwinterfeest. Bezoek ook de kleurrijke en geurrijke Kerstmarkt!

Meer weten »

Winterfair d’oude stad, Alkmaar

15 december @ 11:00 - 18:00
waagplein, alkmaar

De ruim 80 winkeliers en de horecagelegenheden hebben de deuren geopend en velen zijn tevens met een kraam vertegenwoordigd. Daarnaast zijn er een tal van 'externe' standhouders met mooie, creatieve, lekkere en bijzondere winterse producten. Een mooi moment om inkopen te doen voor de feestdagen. Om de wintersfeer te vergroten, is er volop muziek en verrassend entertainment, een levende kerststal en mooie decoraties aanwezig. De kidsarea op het Waagplein o.l.v. JOL Bergerhof is ook weer aanwezig. Kinderen kunnen naar hartenlust…

Meer weten »

Pure markt Amstelpark

16 december @ 11:00 - 17:00
Amstelpark, Europaboulevard / Amstelpark 1
Amsterdam,Noord-Holland1083 HZNederland
+ Google Maps

De Pure marktdeelnemers, met al hun originele en lekkere delicatessen, slaan hun kramen op in het mooi aangelegde Amstelpark. Kom eten en shoppen op deze prachtige lokatie!

Meer weten »

Pure markt Frankendael

23 december @ 11:00 - 17:00
Frankendael park, Kamerling Onnesstraat
Amsterdam,Noord-HollandNederland
+ Google Maps

Dé markt in Amsterdam voor kwaliteitsprodukten! Kom shoppen bij 80 verschillende kramen met de lekkerste delicatessen, veelal uit eigen  produktie! En ben je moe van het struinen, dan strijk je neer in het gras of op de vele bankjes! van 11 tot 17 uur. Kamerlingh Onnesstraat/Middenweg, Amsterdam.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen