Wat levert Mr. Delicious?

Het assortiment van Mr. Delicious bestaat uit verse, handgemaakte fudge, vele chocoladewerken zowel uit eigen produktie als uit die van onze partners, een uitgebreide lijn kwaliteitsnougat en diverse originele suikerwerken. Wij leveren al tien jaar aan winkeliers en restaurateurs in het hele land en daar zijn wij best een beetje trots op!

fudge-sinaasappel-chocolade-2017w

Hoe bestel ik?

Om ook gebruik te kunnen maken van onze groothandel kunt u hier een account aanmaken als inkoper voor “winkelier of horeca”. Dit account geeft toegang tot een gedeelte van de website speciaal voor u als winkelier! U vindt hier meer produkten, aangepaste verpakkingseenheden en prijzen, maar ook een handige historie van uw eerder geplaatste orders. Let wel: voordat u met zo’n winkeliersaccount ook echt kan inloggen, moeten wij dit nog wel goedkeuren en activeren. Wij willen er zeker van zijn dat we te maken hebben met een bedrijf binnen de branche waarin wij leveren. U krijgt per mail bericht hierover.

Hoe betaal ik mijn bestellingen?

Als uw account volledig is ingevuld en goedgekeurd dan hebben wij alle informatie om te kunnen beleveren. Uw eerste bestelling is op vooruitbetaling. De hieropvolgende orders worden op factuur geleverd met een in acht te nemen krediettermijn van 14 dagen. Bij elke bestelling zit een factuur bijgesloten. Wanneer u het gemak wilt van automatische incasso, dan kunt u dit formulier downloaden en ingevuld naar Mr. Delicious retourneren. U profiteert dan ook van een verlengde krediettermijn van minimaal 30 dagen (incasso’s vinden plaats op de laatste dag van de maand ná levering!) Bij orders die u zelf komt afhalen kunt u deze indien gewenst ook contant betalen.

Chocolade rozetten Puur

Wanneer krijg ik mijn bestelling?

Wanneer wij uw bestelling hebben ontvangen dan wordt deze meteen in onze produktie ingepland. U ontvangt deze max. één week later. Wij hebben namelijk zo’n 5 werkdagen nodig voor de bereiding, verpakking en de uitlevering. Bestellingen op vooruitbetaling plannen wij in na ontvangst van de betaling.

Hanteert Mr. Delicious een bestelminimum?

Nee! We nemen élke bestelling in behandeling, klein of groot! Ook hebben onze produkten geen minimum bestelaantal; de meeste produkten kan je zelfs per stuk bestellen! Bij je order wordt een bijdrage in de transportkosten berekend:

Voor orders onder € 200 is dat € 7,50

Voor orders van € 200 tot € 300 is dat € 5,00

voor orders van € 300 en meer is dit gratis.

Meer vragen?

Neem gewoon even contact met ons op!

0