Op zoek naar een origineel kerstpakket? Of een geschenk om, na het harde werk,  uw personeel eens lekker in het zonnetje te zetten? Bestel bij Mr.Delicious de mooiste en ambachtelijke geschenkpakketten! Of het nu gaat om kerstpakketten, paaspakketten, een verjaardagspakket of andere geschenkpakketten: wij maken er altijd iets moois van!

pakketten-regionale-ondernemers

Geschenkpakket Lokale ondernemers

De inhoud van onze feestelijke kerstpakketten of geschenkpakketten wordt altijd in overleg met u samengesteld. Voor een Zoetwarenpakket hebben wij natuurlijk alles in eigen huis, maar samen met onze partners kunnen wij ook andere combinaties samenstellen. Neem bijvoorbeeld het “Geschenkpakket Lokale Ondernemers”: een heerlijk delicatessenpakket van ondernemers uit de Alkmaarse regio, waar iedereen vol smaak van zal genieten!

Kleine en grote aantallen

Wij maken pakketten van 1 stuk tot 1000 stuks. Dus zowel voor die ene jarige collega, als voor het hele personeelsbestand. Tevens kunnen wij de distributie voor u uit handen nemen. De kerstpakketten worden stevig verpakt en uitgeleverd aan uw medewerker(s) via onze eigen bezorgdienst of met Postnl.

pakketten-specialgift-pallet
paaspakket-mrdelicious

Bestel op tijd!

Geschenkpakketten maken is een flink karwei. Zeker wanneer het om kerstpakketten gaat, in de voor ons toch al drukste periode van het jaar! Om uw order goed te kunnen inplannen vragen wij u ruim van te voren uw wensen kenbaar te maken. Wij staan ook dit jaar weer graag voor u klaar!

0