Handgemaakte verse fudge is onze specialiteit!

De fudge van Mr. Fudge (voorheen Fudgepartners) wordt elke dag vers gemaakt en is te verkrijgen in uiteenlopende smaken; van caramelfudge tot chocoladefudge. Maar ook combinatiesmaken als sinaasappel- met chocoladefudge of vanillefudge met frisse Canadese cranberries zijn het proberen waard. Onze ambachtelijke fudge wordt gemaakt van rietsuiker, room en boter. Aan deze basis voegen wij smaakmakers toe als versgeroosterde noten, diverse specerijen, Canadese cranberries, krachtige espresso of bijvoorbeeld muntolie. Voor een overzicht van de huidige smaken klik je hier. Meteen opeten is het advies, maar in een luchtdichte trommel is verse fudge tot vier weken houdbaar.

Chocolade

Alle chocoladewerken uit onze produktie worden gemaakt van Belgische topchocolade.

Wij gebruiken hiervoor diverse melanges van de firma Callebaut. Zij leveren een hoge kwaliteit chocolade met een uitgebalanceerde smaak en perfecte verwerkingseigenschappen.

Melkchocolades bevatten cacaomassa, cacaoboter, suiker, volle melkpoeder, sojalecithine en een natuurlijk vanillearoma.
Pure chocolades bevatten cacaomassa, cacaoboter, suiker, sojalecithine en een natuurlijk vanillearoma.
Witte chocolades bevatten cacaoboter, suiker, volle melkpoeder, sojalecithine en een natuurlijk vanillearoma. Wist u trouwens dat witte chocolade bij uitzondering tóch chocolade mag heten, ook al zit er niet de bij chocolade verplichte hoeveelheid cacaopoeder of cacaomassa in?!
Voor de liefhebbers gebruiken we voor enkele produkten extra pure chocolades. Deze produkten bevatten wel 70% of maar liefst 80% cacao(!).
Al deze chocolade bieden wij u ook onbewerkt aan in consumentenverpakking. Ideaal om mee te koken, voor een lekkere chocolademousse of chocoladefondue. Zie deze produkten in de webshop!

Voor meer heerlijke zoetwaar…

…bent u bij ons op het juiste adres! Via onze contacten “in de markt” vinden we steeds weer lekkere produkten met dezelfde kwaliteit en robuuste uitstraling als de produkten uit eigen werkplaats. Zo leveren wij een assortiment gedroogd fruit, Italiaanse nougat en klassieke fruitgommen. Voor een volledig overzicht kijkt u in de webshop bij Zoetwaar.

0