fresh & delicious

Ben jij ook zo gek op onze zachte handgemaakte fudge? Voor deze absolute topper uit ons assortiment hebben we zelfs deze speciale pagina: MrFudge.nl! Hieronder vind je al onze smaken superverse fudge overzichtelijk op een rij. Van klassieke smaken als karamel tot bijzondere smaaksensaties als Earl Grey thee;  ontdek welke smaken jouw favoriet zijn!

Ook hier online bieden wij je die leuke giftboxes om iemand anders eens mee te verwennen. Kies “giftbox” en jouw 9 gewenste smaken en wij maken het voor je in orde! Heb je geen giftbox nodig, shop dan gewoon jouw smaken en aantallen en wij doen dit in een papieren zakje. Al onze fudge wordt dagvers en met zorg bereid in ons atelier in Alkmaar. Dagelijks verzenden wij bestellingen door het hele land en zelfs daarbuiten!

Onze fijnproevers

  • Ik heb al heel wat fudge geproefd en neem van mij aan: deze is echt de beste die je kunt krijgen!

    Vilma (bezoeker van de Pure markt)
  • Voor de zoetwarenlijn in mijn zaak heb ik gekozen voor Mr. Delicious: zij bieden kwaliteit en ambacht in één uitstraling!

    Arnold (eigenaar delicatessenzaak)
  • Met slechts een paar muisklikken was het kadootje voor mijn moeder geregeld!

    Pieter (student)

Een feestelijke lekkernij voor elk moment!

“Mr.Fudge is het bedrijf dat is ontstaan uit mijn liefde voor ambachtelijke zoetwaar. Ik viel als een blok voor de vers bereidde fudge die ik overal spotte op een roadtrip door de USA. Deze verse fudge wilde ik de liefhebbers in Nederland ook gaan aanbieden! In 2007 heb ik, na een experimentele fase van testen en veel proeven, hiervoor een bedrijf opgericht. Tegenwoordig wordt de fudge van Mr.Fudge vervaardigd in ons professioneel uitgerust atelier in Alkmaar. Deze delicious fudge is een traktatie voor de liefhebber zoals jij! Geniet ervan!”

handtekening
chocolade
0